Photonics Event

1 en 2 juni 2016  
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
9.00 tot 17.00 uur
Registreer voor gratis bezoek

Welkom op het internationale Photonics Event 2016 en:

 • ontdek
  hoe fotonica voor alle technologieën en applicaties in talloze markten een scala aan mogelijkheden biedt om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren.
 • verruim uw kennis
  over fotonica dat u al kent in de vorm van licht, lasers, lenzen, microscopen etc. Maar er zijn nog zo veel meer toepassingen, vaak onzichtbaar, die we elke dag gebruiken in onze smart phones, computers, telecommunicatie, machinebesturingen, sensoren, fabricagemiddelen etc.
 • ontmoet
  tijdens het Photonics event de bedenkers, ontwikkelaars en toepassers van op fotonica gebaseerde applicaties, instrumenten, machines-apparaten en diensten.
 • neem deel
  aan de PhotonicsNL conference die dit jaar voor de tweede keer wordt gehouden parallel aan het Photonics Event.
 • leg de basis
  voor nieuwe (inter)nationale partnerships tijdens het Meet & Match event dat wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel Eindhoven in het kader van Enterprise Europe Network.

 

PVRM kwadrantOntdek ook de waarde van kruisverbanden met Vision, Robotics & Mechatronics
Evenals in 2015 wordt het Photonics Event tegelijk met Vision, Robotics & Mechatronics georganiseerd. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de betekenis en waarde van deze kruisverbanden. Zowel door exposanten als sprekers in het lezingenprogramma.

 

 


 

resized    

Michiel Beerens
Manager Photonics Event
tel: +31 (0)40 2969922 / +31 (0)6 2250 3210
E-mail: m.beerens@mikrocentrum.nl
www.photonics-event.nl

 

 

Photonics Event 2016 wordt georganiseerd door Mikrocentrum in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, PhotonicsNL, Enterprise Europe Network en EPIC
NL Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Mikrocentrum PCN nieuw logo logo EEN.nl zonder pay off RoboNED Logo 2 EPIC Association Partner EPVF Badge Logo Special
Associaton Partner/Media Partner:
VisionRobotics LogoBom 485 2758 IYL Logo ColorVert